Despre noi

Parteneri

Parteneri

EURO CONTUR - constructii (proiectare, consiliere si executie). Pentru a  deveni partener K-max trimiteti o prezentare a companiei dvs. si oferta acesteia pe email la adresa: info@k-max.ro  

Strategii de dezvoltare - CONSTRUCTII

Strategii de dezvoltare - CONSTRUCTII

    Un domeniu de interes in strategia de dezvoltare a companiei este activitatea de constructii civile complete, amenajari interioare şi exterioare, prin care ne propunem sa asiguram clientilor nostri solutii profesioniste prin conceptie si execuţie in conditii avantajoase, cu termene (...)

Srategii de dezvoltare - COMERT

Srategii de dezvoltare - COMERT

    Suntem activi si flexibili in a gasi solutii inovative cu resurse optime pentru clientii nostri si promovam in orice situatie un concept profesionist care sa conduca eficient la indeplinirea aspiratiilor acestora . Experienta acumulata constituie un capital important pentru compania (...)

Valorile - Calitate, Diversitate, Atitudine, Preturi

Valorile - Calitate, Diversitate, Atitudine, Preturi

    Departamentul de marketing analizeaza constant nevoile clientilor precum si dinamica ofertelor, pentru a asigura si actualiza eficient, cantitativ si calitativ gama de produse si servicii oferite in acord cu valorile promovate. CALITATEA – controlul calitatii include  analize (...)

Misiunea

Misiunea

    Pentru zona in care este amplasat, supermarketul nostru este solutia cumparaturilor de fiecare zi, K-max mereu … “K pentru tine !” In proiectele de viitor, K-max va aborda cu acelasi interes si alte domenii de activitate.  

despre noi de la 1 la 5 din 8

Propuneri Business

Propuneri Business

  Pentru extinderea si modernizarea activitatii, compania k-max este deschisa in dezvoltarea oricaror proiecte si idei de afaceri. -  (...)

afla mai multe

Fonduri Europene

Fonduri Europene

 

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati:

www.fonduri-ue.ro

afla mai multe